MONTIADIS RENT A MOTO 

..:: MYKINON in TRIANDA &  IXIA 88, RHODOS, GRIEKENLAND ::..

  

..:: Welkom ::..

Montiadis Rent a Moto is het motor- en scooterverhuurbedrijf van Andreas en Herma Montiadis en is gevestigd op het schitterende Griekse eiland Rhodos. U kunt Montiadis Rent a Moto vinden in Trianda aan de Mykinon straat en ook in het plaatsje Ixia pal tegenover hotel MiraMare. Het ligt direct aan de hoofdstraat, u kunt ze niet missen. Tel 22410-90981

 

..:: Meerdere talen ::..

Herma en Andreas spreken de volgende talen (vrijwel) vloeiend: Nederlands, Engels, Duits en natuurlijk Grieks. Alle vragen die u dan ook mocht hebben over het huren van een motor- of scooter, kunnen gesteld en beantwoord worden in uw eigen taal. Dit is wel zo gemakkelijk en voorkomt veel misverstanden.

 

..:: Verzekering ::..

Alle motoren en scooters zijn all-risk verzekerd.Met een eigen risico van 50-100 euro voor de scooters 50-80cc.En 200 euro voor de motoren en quads. Schade gemaakt aan derde is allrisk. Voor beide partijen een zeker gevoel.

 

..:: Motoren ::..

Montiadis Rent a Moto heeft meerdere modellen motoren in de verhuur. Van zware shoppermodellen zoals de Yamaha Drag Star tot aan de wat lichtere off-the-road modellen, zoals de Yamaha XT . Of u nu rustig rond wilt toeren over de hoofdwegen of het binnenland wilt gaan bekennen, Montiadis Rent a Moto heeft de motor die bij uw wensen aansluit. Het spreekt vanzelf dat u voor het huren van een motor in het bezit dient te zijn van een geldig motorrijbewijs.

 

..:: Scooters ::..

Indien u niet in het bezit bent van een motorrijbewijs, maar toch het eiland op twee wielen wenst te bezichtigen, dan is een scooter de ideale oplossing. Alle scooters hebben voldoende vermogen (50 to 80 cc) om er met twee personen gebruik van te maken. Voor het huren van een scooter dient u in het bezit te zijn van een nieuw rijbewijs met daarop AM vermeld We verwachten wel dat u enige ervaring hebt met het rijden op een brommer en/of scooter.

 

..:: Prijzen ::..

De prijs die u betaalt is afhankelijk van het type motor of scooter dat u wenst te huren en het aantal dagen dat u de motor of scooter wenst te gebruiken. Indien u 3 dagen of langer huurt, zult u merken dat de prijzen nog aantrekkelijker worden!

 

.:: Helmen ::..

Het gebruik van een helm is inmiddels ook op Rhodos verplicht. Wij raden u aan een helm te gebruiken voor uw eigen veiligheid. Montiadis Rent a Moto heeft voldoende helmen (in verschillende maten en soorten) op voorraad, dus u zult niet snel mis grijpen. .

 

..:: Vragen/Informatie ::..

Indien u na het lezen van deze algemene informatie en het bekijken van de rest van onze site nog vragen heeft of nadere informatie wenst, dan kunt u ons eenvoudigweg een e-mail sturen. Wij zijn graag bereid deze vragen voor u te beantwoorden en u van nadere informatie te voorzien. Wij hopen u spoedig te mogen begroeten op Rhodos!

Email :

 

 

 

..::  linken ::..

..::  Kaart van Rhodos ::..   ..::  Nederlanders op Rhodos ::..
     

 

..::  Sky autoverhuur ::..

 

www.rhodosinfo.com

..:: Meer informatie over Rhodos ::..

 

 

..:: Our Bikes ::..

..:: Suzuki 650V::.. new

..:: Piaggio MP3 ::.. new

..:: Sym 300i citycom ::.. new

  ..:: Kawasaki 250 ::..new

..:: Piaggio NRG ::..

..:: kymco agility 50, - 150 cc ::..

..:: Yamaha drag star ::..

..:: Sportcity aprilia ::..

..:: Peoples kymko ::..

..:: Kymco b&w sport ::..

..:: ATV ::..

 

  ..:: Kymco 150 ::..

               griekenland